I will miss you, with a smile.

Jag har inte hunnit fixa några tidsinställda till dom 2 kommande veckorna, så förlåt men det kommer inte ploppa upp något här. Jag har packat klart helt, väntar just nu på maten och sedan ska jag gå och möta upp Natta för en promenix och säga hejdå. Hoppas ni får det bra hemma i kylan och att ni kommer få en toppen nyår !


Bild från fredags.

GOD JUL

Ätit julig frukost, öppnat klapparna, målat naglarna och nu ska jag fortsätta att fixa mig innan vi går till m&m för mer julmys! Hoppas ni får en mysig jul allesammans!


mobilbilder

Fick jullov idag, skönt! Efter fika nere på torpa följde Mickis med mig hem. Kollade Grinchen och myste. Håller på att bli sjuk, sjukan har bosatt sig i min hals för tillfället, så har spenderat min dag i soffan med både det ena och det andra mot halsen och astman. Jaja, nog om det. Imorgon ska jag spendera min dag i stallet (om jag inte dör av astmaanfall) så jag kommer inte uppdatera fören senare då. Kommer komma en bildbomb så kika in då. Nu får du klara er med lite mobilbilder från make upen!


Det här sminkade jag när det var halloween, därav valet av sminkningen.

Det här var i onsdags. Vi skulle ha insperation från karaktärer från Alice i underlandet. Sminket syns inte alls bra på bilden, kinderna är mer rosa och glittriga och i olika nyanser.

skillnaden barre , haha!

Insperation från Hattmakaren.

Godnatt ♥

Oh let's go back to the start

Skrev nyss ett inlägg, cp att det försvann. Kortfattat så har jag fullt upp och mycket att göra ikväll... och att jag precis kom hem från Frida där jag har myst lite. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plugga (mickis, va stolt!) . Och jag är jätte tråkig som inte lägger upp någon bild. Vi får leva med det. puss


So I snuck off to your bedroom


I brist på insperation i morse så klippte jag lite i ett par jeans. Jodå, snyggt! Till dom hade jag en svart tröja utan axlar men med armar ... bästa förklaringen jeppjepp. Ingenting verkar fastna på bild idag. Jag är så trött nu så jag ska nog ta en powernap och försöka få några pepparkakor gjorda! puss.

Ska jag gasa på? Som jag skulle sagt på svenska.

Ligger just nu och äter nudlar och kollar på Fråga Olle, avsnittet som handlar om fetisch. Mitt sexologiarbete handlar nämligen om detta och måste göra klart det ikväll. Har inte tid att sitta och blogga dvs!
Btw så får ni inte veta busigheterna idag heller, vart tyvärr inställt idag också. Hoppas vi hinner med det innan jag åker till thailand. Nuu - Tillbaka till Fråga Olle.


Bild från arkivet, fin kväll och fina vänner. ♥

The devil as he's talking with those angel's eyes



And if we could float away
Fly up to the surface and just start again
And lift off before trouble
Just erodes us in the rain

I am feeling one thing, your lips on my lips. That's a very, merry Christmas!

Dagens planer är inställda och flyttas tills imorgon, vad det är för bus får ni veta då! hihi. Eftersom vi åker till thailand efter jul så hinner vi inte fira jul med andra halvan av släkten, därför kommer f&f hit snart för att skapa lite julstämning.

Gårkvällen var helt oplanerad och kall, men med några av mina favvis tjejer så gjorde det ingenting alls. Kvällen avslutades i en varm famn, hihi!
Nu ska jag klä på mig och städa upp lite på golvet. Ha en bra lördag så får vi se om jag hör av mig senare ikväll eller om det blir imorgon!


Bild från julspexet i 9an, charmig va? haha.

you stole my star.


premiär användning på både kavaj och linne!

Ikväll ska jag träffa två grymma brudar, Hilda och Stella. Vi får se vart livet för oss!

Mattelektion

Snodde mickis mobil som underhållning på lektionen, cool jag är!


Godmorgon finisar!

Snart ska jag iväg till skolan, måste plugga aset av mig idag. kul? nej. Filmen igår var den bästa av dom alla 3, sjukt läskig. Både skrek och grät ... haha. Jag vet inte om jag kommer hem ikväll, så vet inte om det blir någon mer uppdatering. Annars hörs vi imorgon. Har en liten hemlis som jag och en kompis ska göra hihi!


Mickis jag Lucas, jesper är bakom kameran!

Godmorgon finisar!

Snart ska jag iväg till skolan, måste plugga aset av mig idag. kul? nej. Filmen igår var den bästa av dom alla 3, sjukt läskig. Både skrek och grät ... haha. Jag vet inte om jag kommer hem ikväll, så vet inte om det blir någon mer uppdatering. Annars hörs vi imorgon. Har en liten hemlis som jag och en kompis ska göra hihi!


Mickis jag Lucas, jesper är bakom kameran!

Las upp 2 likadana inlägg, och det går inte att ta bort ett av dom. Får helt enkelt leva med det!

Biodags

Jesper sitter just nu i bilen och väntar på mig och mickis, vi hämtar upp lucas på vägen ner till stan för att kolla paranormal activity 3 på bion. Om jag inte hör av mig tills imorgon så har jag troligtvis dött. Nu måste vi springa, hejs!

uuuuuuuuuuuuh

HOMEMADE LIPGLOSS


Gjorde läppglans idag i skolan, och här är resultatet på mina!

Stoppar "listan"

Jag slutar med listan och börjar igen den 26/12 då jag åker till Thailand ( tidsinställt ). Då slipper det vara så tomt här på bloggen när jag är borta i värmen. Bra va? :)
Gör även mitt första mobil inlägg, grattis till mig! Slänger upp en bild på en tavla av mig och min bror som målades i Rhodos!
Nuuuuu - plugga!


Jeffrey Campbell


Titt va som kom hem idag! Längtar till julafton (får dom i julklapp). För dom som inte förstår är det mina skor som jag beställde i förrgår. La upp en bild på ett par i måndags, så kolla lite längre ner så hittar ni.

Solbränna, blå ögonskygga, blommor, hippiekänsla... kan det vara annat än 70-talet?


Fick i uppgift att måla 70-talet på makeup lektionen idag.

Black lips

Svarta läppar är så j*vla grymt! Dock så är det få som passar i det, jag själv är inte inräknad bland dom som gör det. Men när jag fick syn på det svarta läppstiftet igår så kunde jag inte låta bli.

1

En bild på mig + 10 fakta om mig



1. Jag har ett gosedjur döpt efter min första pojkvän(mellan namnet som är Sölve), som förövrigt sover tillsammans med mig varje natt.
2. Jag var duktig på att sjunga i 6an då jag sjöng på skolavslutningen, vart tog den talangen vägen?
3. Jag vill bli makeup artist, helst inom teater, film eller runway. Grymt kul att överdriva sminkningar.
4. Jag äter nudlar minst 5 gånger i veckan. Älskade nudlar ♥
5. Jag saknar att ha någon att kalla min.
6. Jag har ganska många nagellack, när jag räknade senast var det runt 80 st.. nu har det ökat.
7. Jag älskar att klä ut mig, teman på fester står högt på rolighetslistan!
8. Jag älskar inte hästar nu så som jag gjorde när jag var mindre. Nu är det Min häst som jag älskar, om det inte vore för Bluie så skulle jag inte hänga i stallet mer.
9. Det bästa som finns är att somna och vakna upp jämte den man älskar. Älskar det löjliga leendet som man känner i hela kroppen.
10. Jag tror att själen lever kvar när man dött, alltså blir en ande. Förstår er som inte tror på det om ni själva inte varit med om något "övernaturligt", men om man som mig nästan skitit på sig av rädsla för det så tror man nog på det!

Drar igång med en lista i brist på fantasi

Jag ska alltså följa listan dag för dag, kul? Tjaah, det får ni avgöra! Börjar med den bums så kolla in snart!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 2 – Innehållet i min väska
Dag 3 – Min favoritårstid
Dag 4 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig
Dag 5 – EFIT (ett-foto-i-timmen)
Dag 6 – Typ av killar jag faller för
Dag 7 – Min favorithögtid

Dag 8 – Bild på mig och min bästa vän
Dag 9 – Mina mål/drömmar/önskningar
Dag 10 – Mitt drömbröllop

Dag 11 – En bild på mig själv för ett år sen
Dag 12 – Någonting jag ångrar
Dag 13 - En person jag vill träffa just nu
Dag 14 – Vad jag åt idag
Dag 15 – Min favoritfilm
Dag 16 – En låt som gör mig lycklig


Listan tog jag från min grymma vän Hilda !

Lyckligaste tjejen ever.

Efter en dag på Ullared med fina tjejor så kom jag hem med både det ena och det andra. Men det är inte därför jag just nu är lyckligast... Kolla vilka snyggingar som är påväg hem till mig just nu!!

Kommer leva i dom, bokstavligt talat...


Hejhå jag lever!

Tänkte titta in efter denna strejk jag haft här. Tyckte att det var dags. Ska försöka ta mig tiden att titta in lite oftare!
Om 15 dagar sitter jag på flyget mot Thailand, längtar så galet! Min vän Jonas åker till Thailand idag så det gör så jag längtar ännu mer!
Förövrigt då? Jag mår bra och drunknar i plugg!


Snyggaste hattmakarna ever! Makeup lektion.

Nu ska jag hoppa in i duschen och plugga, ikväll åker jag och Frida till Mickis. Imorgon ska vi till Ullared!

RSS 2.0