Kom ge mig kärlek och livsmotiv

Idag har jag varit på gamlebymarknad men mamma och m&m, helmysigt. När jag kom hem somnade jag bums och vaknade efter ett antal timmar. Nu är jag fit for fight igen och ska möta upp Natta för att tillbringa kvällen på stan, "tjejkväll" idag!
Nu måste jag sticka, puss !
Jag vill tillbaka till värmen!

förra veckans inköp!


Snyggingar från Dinsko!

Förövrigt så har min mobil hälsat på donkens soppor, och luktar hädanefter rutten ketchup !

Sitter på hantverksorienteringen och läser roliga historier

En blondin blir stoppad av en polisman för att ha kört för fort.
Polisen: Få se ditt körkort.
Blondinen: Jag har inget. Det togs ifrån mig för några månader sedan när jag kört full för tredje gången.
Polisen: Få se ditt bil bevis då.
Blondinen: Jag tror jag såg det när jag stoppade in pistolen i handfacket!
Polisen: Har du en pistol i handfacket?
Blondinen: Ja såklart! Den lade jag ditt efter jag hade skjutit ägarn till bilen och slängt liket i bagaget.

Efter denna upplysning kallar polisen på förstärkning. Polisenchefen anländer till platsen och denna konversation äger rum:

Polischefen: Visa mig ditt körkort.
Blondinen tar upp sitt giltiga körkort och visar det.
Polischefen: Visa mig ditt bil bevis.
Blondinen visar sitt bil bevis.
Polischefen: Jag måste få kolla i handfacket för min kollega säger att det finns en pistol där.
Blondinen: Visst jag har inget att dölja.
Polischefen kollar i handfacket och mycket riktigt finns det ingen pistol där.
Polischefen: Men jag måste också kolla i bagaget efter ett lik, som min kollega sa fanns där.
Polisechefen öppnar bagaget och där finns inget lik.
Polischefen: Nu fattar jag ingenting min kollega sa att det fanns en pistol o ett lika men inte något körkort. Ljuger han om allt det där?
Blondinen: Jag slår vad om att han sa att jag hade kört för fort också!

________________________________________________________________________________________________

Mannen ville alltid ha sovrumslampan släckt för han skämdes för sitt lilla organ.Han använde istället en dildo.När frun efter 20 års äktenskap lessnade på att älska i mörkret,så sträckte hon sig lustfyllt stönande efter lampan och tände den. Hon skrek ut:din avskyvärde bedragare!!! Hur kunde du? Nu får du förklara dig!!! Ok,sa mannen,jag förklarar leksaken,du förklarar barnen...

________________________________________________________________________________________________

Äkta make-supervaruhus öppnade nyligen där kvinnor kunde gå och välja en make bland många män. Det består av fem våningar, där männens positiva egenskaper ökade ju längre upp man kom.

Den enda regeln var, när du har öppnat dörren till en våning, MÅSTE du välja en man från den våningen; om du gick upp en våning kunde du inte gå tillbaka förutom för att lämna varuhuset och aldrig komma tillbaka igen.

Ett par väninnor gick till varuhuset för att hitta några äkta makar...

Första våningen: På dörren satt en skylt som sa: "Dessa män har jobb och älskar barn." Kvinnorna läste skylten och sa: "Tja, det är bättre än att vara arbetslös och inte gilla barn, men jag undrar vad som finns längre upp?". Så de gick en våning upp.

Andra våningen: Skylten sa: "Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn och ser extremt bra ut." "Hmmm, " sa damerna, "Men jag undrar vad som finns på nästa våning?"

Tredje våningen: Den här skylten sa: "Dessa män har välbetalda jobb, ser extremt bra ut, älskar barn och hjälper till med hushållsarbetet." "Wow, " sa kvinnorna, "mycket frestande." Men det fanns en våning till så de gick högre upp.

Fjärde våningen: Den här dörren hade en skylt där det stod: "Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn, ser extremt bra ut, hjälper till med hushållsarbetet och är väldigt romantiskt lagda." "Oh, kära nån!" utbrast kvinnorna, "Tänk bara vad som måste finnas på nästa våning!" Så de gick vidare upp till den femte våningen.

Femte våningen: Skylten på dörren sa: "Den här våningen är tom och finns bara till för att bevisa att kvinnor är helt jävla omöjliga att behaga. utgången finns till vänster, vi hoppas att ni ramlar i trapporna.

it's time to face the fact

Min dag består av tabletter och film, precis kollat på Yesman med min bror. Det var första gången jag såg den, grymt bra! 
Var hos doktorn imorse och tog en hel drös med blodprov, hoppas att det visar något nu också.

Har också tagit min tid att lägga upp bilder från Rhodos på FB nu, så kan lika gärna lägga upp några här också när jag endå inte har någonting att bjuda på!
HMin söta mor och jag hih
Mami&Papi
Jag och mami, i min snygga hatt
Glad tjej

min kjerre bror!

Godnatt

Mår som en fågel i vattnet, alltså inte så rockigt. Som de ser ut nu så åker jag till doktorn imorgon. Kul? Nej, verkligen inte. Hata.
Får aldrig nog med sömn, godnatt. Vi hörs när jag mår bättre!

För att göra det trista inlägget lite roligare så får ni en bild på hur jag såg ut i 7an när jag var frisk... inte för att jag varit sjuk hela tiden efter det, men ni fattar grejen.

Yes, det var "modernt" med lite häng.

B1 + B2

Samhällsfesten tog upp alll min tid igår, jag och min bror var bananer i pyjamas och skitsnygga! Hade en awsome kväll och mår skitbra idag också, yeah! Kvällen ska jag inte tillbringa framför datan då jag ska kolla film med mina boys + 2 tjejor. Great. Tyvärr har jag inte bild att bjuda på, så tråkig kommer jag vara idag.
Vi hörs imorgon istället!

Den här gången säger jag stopp.

Gick en runda på stan idag efter skolan då jag slutade halv 12. I väntan på bussen, som blev till 3 timmar, så gick jag runt och kollade kläder. Provade hur många skinnbyxor som helst, visste inte ens att vi kunde ha så många skinnbyxor i våran lilla stad. Fick dock inte med mig några skinnbyxor hem tyvärr, men lite annat smått och gott!


Skjorta - JC 150:- REA / Stickad tröja - Lindex 299:- / Shorts - Veromoda 299 :-
Bilden ger inte färgen rättvisa, den stickade tröjan är mer rostfärgad orange, och skjortan är lite mörkare.

Jag köpte också ett par fodrade skor till dom mer kyligare dagarna, visar dom i helgen!

human is like dolls, right?

Såhär såg hela hv10hs ut igår efter make up lektionen ! Uppgiften var att måla sig till en docka, och visst blev vi ganska söta? Fick en heldel blickar på oss i matsalen sen iaf, kan man ju tolka som både bra och dåligt haha!


Coming soon ...


Linne - Zara / Jeans - Monki


Varför blev det ingen uppdatering idag? Har helt enkelt inte suttit vid datan. Efter skolan gick jag hem till en liten kompis o kollade film o snackade. Skönt.
Nudå? Är helt slut, ska göra ett inlägg tills imorgon och sen sova.
Godnatt gullungar!

Jag saknar dig, jag saknar dig. Jag hatar dig.

Förra veckans fynd från 2-hand! Älskar färgen och det svarta tyget. Till kavajen ingick det ett par matchande byxor, tänkte att jag skulle klippa av dom till ett par shorts. Men när jag provade dom förut så var dom faktiskt rätt balla som dom var så jag vet inte om jag ska dra till med saxen eller inte. Blir en karamell att suga på sålänge!

Planerar kvällen och det ser ut som jag inte stannat hemma sålänge till, hihi!

Turn me up when you feel low

Ligger fortfarande i sängen, orkar inte göra någonting. Sån dag idag. Håller på att ladda hem Jag saknar dig, såg den på bio men vill se den igen. Så jävla grym.
Nu ska jag äta frukost !

AND ANOTHER ONE BITES THE DUST


Nu ska jag slänga mig på cykeln mot Frida där det luktar tacokväll med fina brudar!

tar igen bloggingen imorgon, om jag finner tiden!


Kollar igenom massa sommarbilder från 2010, hih

fail att jag inte uppdaterar dagen efter jag börjat blogga igen!

Men jag har faktiskt varit upptagen, gick upp halv 6 för att åka till stallet... men somnade om och åkte ut halv 8, bra jobbat endå! Hann både med det ena och det andra där ute, tjockisarna fick sig en rejäl omgång! 
Har också varit hos f&f för att fira farfar, grattis! Passade perfekt att jag hade min sockerdag idag då det bjöds på massor av tårta. 
Nu då? Tänkte fortsätta på min sockerdag om sisådär 2 timmar då pannacottan har stelnat. Håsen kommer även hit när som helst, behöver en mysig kväll.
Står nu vid mamis data så har inga nya bilder... min data vill inte starta. Typiskt när man ska lämna in en uppgift!
Bara för att jag inte ska fiesta idag så får ni en fiestabild på mig o min lite halvtokiga mami från Rhodos! LOVE

love the back



Har min mobil i fickan om det är någon som undrar vad det är för buckel haha ! ( eller så vill jag bara förklara mig.. )

Sitter o proppar i mig lite kyckling i all hast!

Efter skolan åkte jag och jeppe ner på stan för att hitta lite gula kläder (haha), så idag har jag införskaffat mig ett par aningen för stora gula byxor som jag klippt av till shorts!
Ikväll ska jag träffa Natta, vi ska till mejeriet och kolla på någon dansuppvisning. Hoppas verkligen att den är bra, men det ska tydligen vara några av sveriges bästa ... eller så skriver dom bara så för att folk ska kolla. Och det funkar ju? Aja, nu ska jag byta ut mina gula shorts mot shortsen jag hade på mig förut. Tänkte att jag skulle göra ett tidsinställt inlägg till senare på dagens outfit, men får se om jag hinner. Verkar som min data ska krascha när som!




Testade att ha mittbena idag, blir nog fler gånger!

Nu ska jag kila iväg, puss!

I want this shoes, so badly


Funderar på om dom ska få flytta in i skohylla eller inte, dom är iallafall mer än välkomna!
Det enda problemet är att jag inte tycker om att skicka efter skor från internet, man vet aldrig om dom passar eller inte. Bara massor av krångel, men skorna ovan är förhoppningsvis värda de krånglet!

Dags att börja blogga igen?

Kommer på mig själv med att skriva texter på facebook och sedan sudda bort det. Dags att få skriva av sig lite haha!
soooooo here we go again!

Liten halvgullig bild på Natta och mig när vi var i Sthlm för 2 helger sen, vill tillbaka!

Nuuu ska jag plugga lite sexoligi, det andra får vänta ! pos

RSS 2.0